Şehit aileleri bir aradaydı

Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit emniyet mensupları anıldı.

20 Nisan 2012 - 10:47

Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit emniyet mensupları anıldı.

Şehit Polis Aileleri, İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen yemekte biraraya geldi. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kadıköy Emniyet Hizmetleri Derneği (KEMYAD) tarafından organize edilen yemeğe; Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Canbaz, Kadıköy Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak ve Kadıköy’ün ileri gelen birçok önemli ismi katıldı.
ŞEHİTLER UNUTULMAYACAK
Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarında vatanın birlik ve bütünlüğü için görevi başında şehit düşmüş emniyet mensuplarının hiç unutulmayacağını, hep yaşayacağını belirttiler. Şehit olan emniyet mensuplarının ailelerinin yanı sıra emekli emniyet mensuplarının da katıldığı yemekte Kaymakam Karahan ve Emniyet Müdürü Boydak, şehit aileleriyle yakından ilgilendiler ve onları teselli ettiler.
Mustafa SÜRMELİ

ARŞİV