Seren 4 kolden geliyor

Tiyatro ve dizi oyuncusu Seren Fosforoğlu, yeni döneme 4 koldan hazırlanıyor...

05 Ekim 2011 - 10:31

Tiyatro ve dizi oyuncusu Seren Fosforoğlu, yeni döneme 4 koldan hazırlanıyor. Tiyatro sezonunu Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Şıpsevdi”siyle açmaya hazırlanan Fosforoğlu, bir yandan da iki TV projesiyle ilgili karar arefesinde.

Halen bir çocuk tiyatrosunda rol alan ve bir lisede de tiyatro öğretmenliği yapan Fosforoğlu, Şıpsevdi’de asilzade bir ailenin kızını canlandıracak. Bir yandan da geçen sezon oynadıkları “Herkes mi Hırsız” adlı oyuna devam edecek.Bu oyunda yine babasıyla sahneye çıkacak olan Seren Fosforoğlu, bu konuda, “Babamla göz göze anlaşıyoruz, birbirimizin oyununa çok yardımcı oluyoruz. Beraber oynamak çok keyifli” şeklinde konuşuyor.
Özel bir kanaldan aldığı kadın programı teklifi konusunda kararsız kalan Fosforoğlu “Öncelikle İstanbul dışında çekilecek dizi teklifini değerlendirmem gerekiyor. Eğer ona onay verirsem doğal olarak kadın programını sunamayacağım. Bu nedenle şu sıralar tam karar arefesindeyim. Ne yapacağımı bilemiyorum ama bildiğim tek bir şey var kameraları çok özledim ve güzel bir projeyle ekranda olmak istiyorum” diyor.

ARŞİV