‘Sevgilim Ataşehir' fotoğraf yarışması başlıyor

Dijital dalda düzenlenecek olan ‘Sevgilim Ataşehir’ fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 9 Şubat.

13 Ocak 2011 - 13:51

Dijital dalda düzenlenecek olan ‘Sevgilim Ataşehir’ fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 9 Şubat.


Ataşehir Belediyesi, Ataşehirlilik bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak için “Sevgilim Ataşehir” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.
10 Ocak -9 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışma Ataşehir’de yaşayan amatör, profesyonel her fotoğrafçıya açık olacak. Dijital dalda düzenlenecek yarışmada, katılımcılar çektikleri siyah–beyaz veya renkli fotoğrafları, 9 Şubat 2011 tarihine kadar Ataşehir Belediyesi’ne postayla ya da elden teslim edecekler. Yarışmanın sonucunda birinci olan fotoğrafçıya D-SLR fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye ise kompakt fotoğraf makinesi hediye edilecek. Ayrıca her katılımcıya birer katılım belgesi verilecek. Yarışmaya katılan 20 fotoğraf da sergileme ödülü kazanacak. Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması’nın jüri üyeliğini ise Prof. Güler Ertan, Melih Akoğul, Erhan Şermet ve Engin Güneysu gibi fotoğraf sanatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Magazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Kar, Hürriyet Gazetesi Muhabirlerinden Mustafa Küçük ile Optimum Alışveriş Merkezi’nden bir temsilci yapacak. Yarışmaya her katılımcı en fazla 10 adet fotoğrafla katılabilecek. Fotoğraflar en az 300 dpi/inch (uzun kenar en az 1600 piksel) çözünürlükte JPEG formata uygun ebatta dijital ortamda CD’ye kayıtlı olarak gönderilecek.
Yarışma hakkında her türlü bilgi için katılımcılar Barbaros Mah. Dereyolu Cad. Ihlamur Sk. No.2/B-1 adresinden Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecekler. Ayrıca 0216 570 50 00 dahili 564 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.
Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması’nın ödülleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Optimum Alışveriş Merkezi’nde açılacak olan bir sergi ile verilecek. Sevgilim Ataşehir Fotoğraf Yarışması ile Ataşehirliler ilçeye olan sevgilerini de ortaya koyacaklar.
Yarışmaya ilişkin şartname ve ekleri; www.atasehir.bel.tr adresinden elde edilebilir. Yarışmacılar gerek gördükleri takdirde bilgilenmek üzere "Fotoğraf Yarışması Raportörlüğü Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Batı Ataşehir” adresinden ve Belediye Başkanlığı’nın 0216 570 50 00-564 dâhili numaralı telefonu ile iletişim kurabilirler.
 


ARŞİV