Şölen Gibi Turnuva

Bostancıspor, spor kulübü olmanın yanı sıra semt gençliğini de kucaklayan bir turnuvanın mimarı oldu.

17 Mayıs 2012 - 16:06

Bostancıspor, spor kulübü olmanın yanı sıra semt gençliğini de kucaklayan bir turnuvanın mimarı oldu.

 

Bostancıspor Kulübü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Futbol Turnuvası başladı. Bostancı semtindeki 23 Nisan, Bostancı Atatürk, Leman Kaya, Melih İsfendiyar, Hakkı Değer, Mustafa Mihriban Boysan ile Kozyatağı İlköğretim Okullarının katılımıyla düzenlenen turnuva, Kadıköy Kaymakamlığı ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla spor şenliğine dönüştü.

 

 

Futbol turnuvasının düzenlenmesini sağlayan Bostancıspor Kulübü Başkanı Mustafa Pala ile Tertip Komitesi Başkanı İsmail Alibaş katkılarından dolayı Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan’a, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar’a ve turnuvaya katılımlarıyla destek veren okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bostancıspor Kulübü yaptığı açıklamada; “Kulüp olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında bu etkinlikleri, gelecek yıllarda da kalıcı hale getirmek arzusundayız. Turnuvaya katılan beden eğitimi öğretmenlerinin de düşünce ve önerileri doğrultusunda bu turnuvanın devam etmesini arzu etmekteyiz. Bostancıspor Kulübü’nün, turnuvayı düzenlemesinin amaçlarından biri de genç nesilleri futbolu sevdirmek, sağlıklı bir nesil yetiştirmektir” dedi.


ARŞİV