Son başkanlar toplantısı

2011 yılının son gönüllü başkanlar toplantısında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür etti.

14 Aralık 2011 - 16:01

2011 yılının son gönüllü başkanlar toplantısında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür etti. 

Yılın son Gönüllü Başkanlar toplantısı, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma  Merkezi’nde 7 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 11.00’de çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya; Kadıköy Belediyesi’nin gönüllü evleri başkanları ile Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı ile Özel Kalem Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Toplantının açılış konuşması Kadıköy Belediye başkanı Av. Selami Öztürk yaptı. 2010-2011 yılı faaliyetleri ile ilgili çalışmalarından dolayı tüm mahalle temsilcilerine ve emeği geçen tüm gönüllülere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kadıköylü Gönüllülerle birçok hizmeti başardıklarını, gönüllülerin siyaset yapmadıklarını ancak memleket sorunlarına da duyarsız kalmadıklarını, gönüllülerin ülkenin sorunlarını kendi mahalleleri bazında çözme konusunda katkıda bulunduklarını belirtti.
Gönüllülerin sorunun değil çözümün parçası olduklarını vurgulayan Öztürk, Kadıköy’de yaşayan insan profilinin çok farklı olduğunu, bunun da Kadıköy Belediyesi için bir şans olduğunu, Kadıköy’deki mahallelerin sorunlarını kimi zaman gönüllüler aracılığı ile çözdüklerini ifade ederek sözlerine devam etti. Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Gönüllülerimiz birçok mahallede faaliyet gösteriyor, pek çok mahalleden de Kadıköy Belediyesi Gönüllüsü olmak için talepler geliyor. Tüm mahalle başkanlarına sesleniyorum; büyümemiz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Büyümekten ve çoğalmaktan çekinmeyin. Bugüne kadar hizmet eden ve emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Yeni dönem mahalle gönüllü başkanlarının da hedeflerimizi çok yükseklere taşıyacağına inanıyorum.”
Konuşmanın ardından Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Nesibe Müsevitoğlu, Gönüllülere verdiği destekten dolayı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Özel Kalem Müdürlüğü’ne, bütün gönüllüler adına teşekkür etti.
 

ARŞİV