Süper'de Kadıköy'den iki kulüp var

İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi 2016-2017 Sezonu haftasonu başlıyor

08 Eylül 2016 - 16:53
Mustafa SÜRMELİ
2016-2017 Basketbol Sezonu 2016-2017 sezonu Süper Amatör Ligi, 10 Eylül 2016 tarihinde başlayacak. 10 gruptan oluşan ligde bu sezon 102 takım yer aldı. Bu yıl Kadıköy’den iki spor kulübü İstanbul Süper Amatör Ligi’nde yer aldı. Geçtiğimiz sezon da Süper Amatör Lig’de yer alan Bostancıspor 2. Grupta, tarihinde ilk defa Süper Amatör Lig’e yükselen Yeldeğirmeni ise 7. Grupta yer aldı.

İLK MAÇ İHSANİYESPOR İLE
İlk maçında Çatalca temsilcisi İhsaniyespor’u konuk edecek olan
Yeldeğirmeni sezona hazırlık maçlarıyla başladı. Çavuşbaşı ile golsüz berabere kalan takım, Yamansporu 4-2 yendi, Soğuksuspor ile 2-2 berabere kaldı. Ataşehir Çamolukspor ile karşılaşan Yeldeğirmeni 1-1 berabere kaldı. Selimiyespor ile yaptığı karşılaşmadan ise yeni transferlerden Çağatay Eryüksel’in golleriyle 3-1 galip ayrılan Yeldeğirmeni, lige hazır olduğunun mesajını verdi. Diğer taraftan takım için bu sezon yeni atkılar da hazırlandı.

 
GENÇ KADROYLA LİGDE
Bostancıspor yeni sezona gençleşmiş kadrosuyla başlayacak. Kulüpten yapılan açıklamada, gençleştirilen ve yeni transferlerle güçlendirilen kadrosuyla Süper Amatör Lig’de bu sezon üst sıraların hedeflendiği belirtildi. Bostancıspor, yeni Antrenörü Aziz Bulkur ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Kadıköy ekibi bu sezon A takım kadrosunu U17 genç takımından 5 yeni futbolcuyla gençleştirmeye gitti. Ayrıca takıma 10 yeni transfer yapıldığı ifade edildi. Selimiye, Vardar, Küçükköy, Küçükçekmece, Bakırköy gibi geçmişte üst liglerde oynamış olan takımlarla aynı grupta yer alan Bostancıspor 10 Eylül Cumartesi günü ilk maçına çıkacak. Bostancıspor’un Yenisahra Stadı’nda konuk edeceği ilk rakibi Ortaçeşme. Ortaçeşme’nin bu sezon Süper Amatör’de başarılı olmak için önemli transferler yaptığını ve ilk maçın iki takım için de zorlu geçeceği belirtiliyor.

U15’TE 2 KULÜBÜMÜZ VAR
İstanbul Amatör Futbol Ligi U15 kategorisinde İstanbul Amatör Ligi’ne katılmak için 155 kulüp başvurdu. Kadıköy'den de Acıbadem ve Bostancı Spor Kulüpleri U15 Ligi’nde mücadele edecek.

 


ARŞİV