Spor İl Müdürü'ne ziyaret

Geçtiğimiz ay İstanbul İl Spor Müdürlüğü’ne atanan İbrahim İlhami Koç’a Gazete Kadıköy, İstanbul’daki yeni ve zor görevinde başarılar diledi.

18 Aralık 2013 - 10:17
Geçtiğimiz ay İstanbul İl Spor Müdürlüğü’ne atanan İbrahim İlhami Koç’a Gazete Kadıköy, İstanbul’daki yeni ve zor görevinde başarılar diledi. Geçtiğimiz hafta makamında ziyaret ettiğimiz İbrahim İlhami Koç’un kısa sürede İstanbul’daki tüm birimleriyle hızlı bir koordinasyon kurduğu dikkat çekerken, yeni il spor müdürünün İstanbul’daki yetenekli ve gelecek vaad eden sporcuların tespiti için özel çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında.
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun olan, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans eğitiminin yanı sıra futbol, tenis ve badminton gibi bazı spor dallarında antrenörlük yapan İbrahim Koç, Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde görev yaptı. Koç son olarak görev yaptığı
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ardından İstanbul’a atandı.

ARŞİV