Spor yapmayan çocuk kalmayacak

Kadıköy Belediyesi Yaz Okulları 2015 yazında çocuklara Badminton, Basketbol, Boks, Futbol, Judo, Tenis, Voleybol ve Yüzme fırsatı sunuyor

05 Haziran 2015 - 10:57

Mustafa SÜRMELİ
Yaz geldi, okulların tatil olmasına sayılı günler kaldı. Bir yıl boyunca dersler, sınavlarla yoğun ve yorucu bir okul temposu içinde başarılı olmak için gayret gösteren öğrencileri uzun bit tatil bekliyor.
Tatil, öğrenciler için dinlenme fırsatı sunarken, aynı zamanda yaz okullarıyla değerlendirilmesi gereken bir dönem. Kadıköy Belediyesi de bunu düşünerek, bu yaz çocuklara yoğun bir spor programı hazırladı. Belediyenin; yüzme dışındaki branşlarda ücretsiz olarak düzenleyeceği yaz okulunda çocuklar sporla dolu bir yaz geçirecekler. Yaz okulu için başvurular başladı. 22 Haziran itibariyle de kurslar başlıyor!


8 BRANŞTA YAZ OKULU
Kadıköy Belediyesi 2015 yazında sporun kapılarını çocuklar için ardına kadar açtı. Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl kurulan ve çocuklara yönelik yaz okulu projesine ağırlık vererek faaliyetlerine başlayan Spor Müdürlüğü, sekiz branşta yaz okulu düzenleyecek.
Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün yürüteceği Badminton, Basketbol, Boks, Futbol, Judo, Tenis, Voleybol branşlarına 7-18 yaş, Yüzme için 6-12 yaş çocuklar kayıt yaptırabilecek.
Caferağa Spor Salonu, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Spor Salonu, Demirkol Spor Kulübü, Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi, Üsküdar Burhan Felek Yüzme Havuzu, yaz okulu için hazır. Tüm branşlarda kurslar hafta içi günlerde verilecek.
Yüzme branşına katılacak öğrencilerden gerekli tahlil ve sağlık raporları isteniyor. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Vakıfbank AVM Cevahir Şubesindeki hesabına 60 TL. yatırılması gerekiyor.
Yaz Okulları hakkında bilgi için:
KGM: 0216 349 77 68
Caferağa Spor Salonu: 0216 347 32 50
 

ARŞİV