Spordan sanata her şey vardı

Kadıköy Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri’nin birlikteliğiyle düzenlenen yaz okulunda spor, sanat ve eğitim buraradaydı.

14 Ağustos 2013 - 14:26
2012-2013 Eğitim yılında Kadıköy Kaymakamlığı, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri’nin işbirliği ile 4. sü düzenlenen Münevver Şefik Fergar İlkokulu yaz okulu faaliyetleri 100 öğrencinin katılımıyla sona erdi.
Öğrenciler 5 hafta boyunca alanlarında uzman öğretmenlerin desteği ile İngilizce, Beden Eğitimi, Futbol, Resim, Müzik, Drama, Satranç, Halkoyunları ve Speed Stack eğitimi aldılar.
Bu çalışmalarını, dönem sonunda Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenledikleri sergi ve gösteri ile velilerinin beğenisine sundular. 
Suadiye Gönüllüleri Başkanı Ümit Ağan, kentsel dönüşüm projesi kapsamında bulunan Fikirtepe’deki çocukların tatil döneminde boş zamanlarını etkin bir şekilde değerlendirebilmesinin en büyük hedefleri olduğunu vurguladı ve bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti. Ağan’ın bu açıklaması, Fikirtepeli çocukları ve velileri sevindirdi.

ARŞİV