Suadiye Gönüllüleri konser verdi

Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri, 26 Ocak Çarşamba akşamı klasik kemençe sanatçısı Şef Sertaç Tezeren yönetimindeki, çeşitli yaş ve meslek grubuna mensup kişilerin oluşturduğu korosu...

16 Şubat 2011 - 09:59

Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri, 26 Ocak Çarşamba akşamı klasik kemençe sanatçısı Şef Sertaç Tezeren yönetimindeki, çeşitli yaş ve meslek grubuna mensup kişilerin oluşturduğu korosu ile Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerinin seslendirildiği bir konser verdi.
Birbirinden değerli saz ustalarının da yer aldığı 14 kişilik zengin sanatçı kadrosu ile dinleyenlere keyifli bir gece sunan gönüllü korist ve solistlerin yanı sıra TRT İstanbul Radyosu Ses sanatçılarından Çiğdem Yarkın da billur sesi ile dinleyenleri büyüledi.
Gecede Sertaç Tezeren (klasik kemençe), Göksel Baktagir (kanun), Emre Oktayoğlu (piyano), Soner Şeker (bas) gibi dört usta sanatçının uzmanı oldukları sazlar ile hazırladıkları eserlerin icrası da, Kadıköy Evlendirme Dairesi Salonu’nda gerçekleşen bu güzel konser akşamına ayrı bir renk kattı.
 


ARŞİV