Suadiye Gönüllüleri'nin sergisi

2013-2014 Eğitim Yılı Resim Kursiyerlerinin düzenlediği Karma Resim Sergisi, geçtiğimiz hafta Caddebostan Kültür Merkezi Performans Salonunda ziyaretçilere açıldı.

05 Haziran 2014 - 16:45
Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri ve Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile 2013-2014 Eğitim Yılı Resim Kursiyerlerinin düzenlediği Karma Resim Sergisi, geçtiğimiz hafta Caddebostan Kültür Merkezi Performans Salonunda ziyaretçilere açıldı.
Karma resim sergisinin açılışı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fatma Besçi, Kadıköy Belediyesi Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Kutman, Suadiye Gönüllü Evi Başkanı Ümit Ağan, resim öğretmeni Neşe Türkmen, bütün kursiyerler ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleşti. 100’e yakın çeşitli boyutlardaki, portre, natürmort, peyzaj ve reprodüksiyon çalışması sergilendi. 1 hafta süren sergi sanatseverlerden büyük beğeni topladı. Sanata ve sanatçıya her zaman önem ve destek veren Suadiye Gönüllüleri, önümüzdeki yıllarda da bu tür sergilere devam edecekler.

ÖZEL BİR KERMES
Suadiye Gönüllüleri’nin geleneksel kermesi bu yıl beşinci kez 3 Mayıs Cumartesi günü Suadiye’de yapıldı.
Geleneksel hale gelen “Münevver Şefik Fergar İlkokulu 100 Çocuk Yaz Okulu” projesi için bütün gönüllüler, aylar süren bir çalışma yaptılar.
Bütün semt sakinlerinin büyük ilgiyle karşıladığı kermeste el emeği göz nuru pek çok ürünün dışında ayrıca canlı müzik de ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.
Suadiye Gönüllüleri Başkanı Ümit Ağan önderliğinde gerçekleşen kermesin önümüzdeki yıllarda da tekrar edilmesi, herkesin dileğiydi.

ARŞİV