Suadiye Gönüllüleri'nin sağlık semineri

Suadiye Gönüllüleri, Caddebostan Kültür Merkezi’nde, ROMATEM’den Dr. Ayşim Oflazer’i, “Omurga Problemleri” konu başlıklı konferans için konuk ettiler.

31 Ocak 2013 - 14:24
Suadiye Gönüllüleri , Caddebostan Kültür Merkezi’nde, ROMATEM’den Dr. Ayşim Oflazer’i, “Omurga Problemleri” konu başlıklı konferans için konuk ettiler.
Dr. Ayşim Oflazer, omurga ile ilgili fizik tedavi uygulamaları, çözüm önerileri, tüm eklemlerdeki bozukluk ve deformasyon ile ilgili önemli konulara dikkat çekti, bu konuda özellikle çocukların ve gençlerin duruş bozukluklarını dile getirdi, omurgamız için hayati bilgileri aktardı. Sağlıklı bir yaşam için başta egzersiz olmak üzere duruş bozukluklarında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında detaylı bilgiler veren Dr. Oflazer, özellikle çocukların küçük yaştan itibaren yetişmelerinde omurgalarına çok dikkat edilmesi gerektiği vurguladı, ileride çıkabilecek sorunları önleme açısından bunun çok önemli olduğunu söyledi. Çok keyifli ve sıcak geçen söyleşiyi dinleyenler önemli bilgiler edindiklerini ve Suadiye Gönüllüleri’nin düzenlediği bu söyleşinin ileriki günlerde tekrarını dilediler. 

ARŞİV