Sunrider Kuyubaşı'nda!

Dünya çapında tanınmış bir bitki bilimci ve eczacı olan Dr. Tei–Fu Chen ile tıp doktoru eşi Dr. Oi-Lin Chen tarafından kurulan Sunrider, Türkiye ofisini Kadıköy Kuyubaşı’nda açtı.

17 Nisan 2013 - 15:13

Büşra TANRITANIR
 
Dünya çapında tanınmış bir bitki bilimci ve eczacı olan Dr. Tei–Fu Chen ile tıp doktoru eşi Dr. Oi-Lin Chen tarafından kurulan Sunrider, Türkiye ofisini Kadıköy Kuyubaşı’nda açtı. Açılışa Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Amerika ile Rus Konsolosluk temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Açılışın ardından, Başkan Öztürk’e ürünler hakkında bilgi verildi. Açılışta konuşan Öztürk, Kadıköy Belediyesi Çocuk Diş Sağlığı Merkezi’nde yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Öztürk, “Ataşehir bize bağlıyken, kırsal kesimlerle beraber bazı evlerde sadece 1 diş fırçasıyla dişlerini temizleyen aileler vardı. Biz bunları yıkmak için Belediyeye bağlı olarak çocuk diş sağlığı merkezi açtık. Çocuklarımızın diş temizliğini sürekli hale getirmesi için 3 ayda bir diş fırçası ve macunu hediye etmeye başladık. Bu konuda sizinle ortak bir çalışma yapabiliriz” dedi.  
1982 yılında Dr. Tei-Fu Chen’in evinin bodrum katında ürettiği tek ürünü SunBreeze Yağı ile hayata başlayan Sunrider, 400’den fazla bitkisel gıda, içecek, gıda takviyesi, ev ürünleri, cilt bakımı ve kozmetik ürünü üretip, dağıtıyor. Sunrider ürünlerinin hepsi, kimyasal yapıdan uzak, vücudu beslemeye, dengelemeye ve temizlemeye yönelik olarak geliştiriliyor.
 

ARŞİV