Taraftarlar kenetlendi

Fenerbahçe taraftarları bu yıl Fenerbahçeliler Günü’nü bir başka kutladı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yaşadığı zor günleri geride bırakması dileğiyle kulübün her zaman yanında olduklarını ve...

21 Temmuz 2011 - 12:03

Fenerbahçe taraftarları bu yıl Fenerbahçeliler Günü’nü bir başka kutladı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yaşadığı zor günleri geride bırakması dileğiyle kulübün her zaman yanında olduklarını ve takımlarının daha başarılı bir sezon geçirmesi için dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, Fenerbahçeliler Günü’nde takımlarına tam destek mesajı verdi.
Sarı lacivertli taraftarlar birlik beraberlik içinde olmanın en güzel örneğini 19.07 Dünya Fenerbahçeliler gününde sergiledi.

Fenerbahçeli taraftarlar başta Bağdat Caddesi olmak üzere Kadıköy’de gün boyunca sarı-lacivert formalarla dolaştı, evlerini bayraklarla süsledi. Taraftarlar saat tam 19.07 de alkış ve kornalar eşliğinde Fenerbahçe Günü’nü kutladı. Saat 19.07’den itibaren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda da bir süre Fenerbahçe marşları çalındı, yapılan tüm antreman ve çalışmalar bırakılıp alkışlar ve tezahüratlarla taraftarların kutlamasına ortak olundu.
 


ARŞİV