Tıp Bayramı kutlaması

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin düzenlemiş olduğu 14 Mart Tıp Bayramı, gönüllülerin, doktor ve sağlık görevlilerinin katılımı ile Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu’nda gerçekleştirildi

20 Mart 2015 - 09:40
Florence Nightingale, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Central Hospital, Özel Göztepe Hastanesi, Dünya Göz Feneryolu, Acıbadem Hastanesi, Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği ve Prof. Dr. Korkmaz Altuğ Sağlık Polikliniği’nden çok sayıda doktor ve sağlık personeli Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu’nda bir araya geldi.   Gecenin açılış konuşmasını Kadıköy Belediyesi Gönüllü Konsey Yürütme Kurulu Üyesi Gülsün Işık yaptı.
Işık konuşmasında “14 Mart Tıp Bayramı’nı geleneksel olarak kutlayarak doktor ve sağlık görevlilerimizi, bir nebze de olsa rahatlatmak, birbirleri ile sohbet etme imkanı bulmalarını sağlamak istiyoruz” dedi. Emekleri için doktor ve sağlık görevlilerine teşekkür eden Işık, kürsüye Prof. Dr. Korkmaz Altuğ’u davet etti.  14 Mart Tıp Bayramı’nın tarihsel sürecini anlatan Altuğ, tüm sağlık çalışanlarına şükranlarını iletti.
Sağlık çalışanlarının ve gönüllülerin yoğun katılımı ile gerçekleşen Tıp Bayramı kokteyli sohbet ve müzik eşliğinde devam etti.

ARŞİV