Tiroid hastalıkları konusunda bilgi verildi

Sağlıklı ve kaliteli yaşam konusunda çok sayıda çalışması olan ve Kadıköy Bağdat Caddesinde Dr. Remedy kliniğinin kurucusu olan...

07 Aralık 2011 - 11:06

Sağlıklı ve kaliteli yaşam konusunda çok sayıda çalışması olan ve Kadıköy Bağdat Caddesinde Dr. Remedy kliniğinin kurucusu olan Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı Doç Dr. Nuri Haksever (Dr. Remedy), sağlık seminerlerine devam ediyor. Dr. Haksever son olarak “Tiroid Hastalıkları ve Guatr” konulu bir semier verdi.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Proje Koord. Leyla Çelikezen’in organize ettiği seminer, 26 Kasım Cumartesi günü Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kendinize rağmen sağlıklı bir yaşam sürebilir misiniz? İşte, doğunun bilgeliğini ve Batının teknolojisini birleştirerek; sağlıkta holistik yaklaşımı kullanan ve fiziksel, zihinsel ve enerji bedenlerini birlikte tedavi eden Metabolizma ve Endokrinoloji Uzmanı Doç. Dr. Nuri Haksever, neden hastalandığımız ve neler yapmamız gerektiği konusundaki bilgilerini paylaştı. Bu ve buna benzer seminer ve konferansların artması dileğinde bulunan katılımcılar, konuşmacı Doç. Dr. Nuri Haksever’e, Kadıköy Belediyesi’ne ve Proje Koordinatörü Leyla Çelikgezen’e teşekkür ettiler.

ARŞİV