TRT ÇED yeni ofisinde çalışmalarına başladı

TRT ÇED (Tüm Radyo Televizyon Çalışanları ve Emeklileri Derneği) Kadıköy Muvakkıthane Caddesi’ndeki yeni ofisinde çalışmalarına başladı. Dernekte, diksiyon ve müzik eğitimi gibi çeşitli konularda...

08 Şubat 2011 - 10:10

TRT ÇED (Tüm Radyo Televizyon Çalışanları ve Emeklileri Derneği) Kadıköy Muvakkıthane Caddesi’ndeki yeni ofisinde çalışmalarına başladı. Dernekte, diksiyon ve müzik eğitimi gibi çeşitli konularda eğitim çalışmaları veriliyor.
“Dernek Eğitim Günleri”çerçevesinde; TRT eski baş spikeri Emin Baykırkık ve yine TRT spikeri Murat Atıl tarafından Cumartesi günleri 11.00-15.00 saatleri arasında sunuculuk, spikerlik, diksiyon ve fonetik eğitimi veriliyor.
Dernekte ayrıca TRT sanatçısı Ali Gürlü yönetiminde Türk Halk Müziği koro, TRT sanatçısı Ümit Coşkun yönetiminde ise Türk Sanat Müziği koro eğitim çalışmaları da ilgi görüyor.
TRT, AKM ve CRR sanatçısı Prof. Dr. Edward Aris de akordeon kurslarıyla dernek bünyesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgiyi; 0532 272 02 06 no’lu telefondan alabilirsiniz.
 


ARŞİV