Turkish - Antalya Open için Gülçin Hazır!..

Başarılı Sporcumuz Gülçin Erdiş Kadıköy Gençlik Merkezi kortlarında Turkish Open ve Antalya Open turnuvasına Antrenörü Nezih Dizdaroğlu ile birlikte hazırlanıyor.

05 Nisan 2012 - 14:05

Başarılı Sporcumuz Gülçin Erdiş Kadıköy Gençlik Merkezi kortlarında Turkish Open ve Antalya Open turnuvasına Antrenörü Nezih Dizdaroğlu ile birlikte hazırlanıyor.

Mayıs ayında oynanacak olan ve ilki 4-6 tarihleri arasında Turkish Open ile başlayıp, 11-13 Mayıs Antalya Open ile son bulacak olan turnuvalara Antrenörü Nezih Dizdaroğlu ile birlikte haftanın 5 günü 2 saat antrenman yaparak hazırlanan Gülçin Erdiş, “Bu iki turnuva çok önemli. Ben de hocam ile birlikte elimizden geldiğince hazırlanmaya ve daha önce olan başarılarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum” dedi.
2012 yılının kendisine şans getireceğini düşündüğünü belirten Erdiş, “Her gün imkanlar dahilinde iyi hazırlandığımı biliyorum. Sponsorum Sport Angels ile hazırlıklarıma takviyeler ve ek besinler ile devam ediyorum. 7-8 kg. da verdim. Bu da benim turnuvalara ne kadar hazırlık yaptığımın bir göstergesidir” diye konuştu.
Gülçin Erdiş'in Antrenörü Nezih Dizdaroğlu da “Çalışmalarımıza kış döneminden dolayı bazı aksaklıklar da olsa  devam ettik. Kapalı kortumuz olmadığı için yağmur ve kar olmadığı zamanlarda eksi derecelerde seyreden havalarda bile çalışmalarımıza aksatmadan devam ettik. Ayrıca Gülçin'in çalışmaları, beslenmesi ve kondisyonu için ilave çalışmalar yapıyoruz” diyen başarılı hoca; “Tam hazırlıklarımız hız kazandığı anda havalardan dolayı Gülçin’in hastalanıp hastaneye yatması bizi 1 ay geriye attı. Tedaviler sonucu iyileşen Gülçin ile tekrar çalışmalarımıza hız vererek, turnuvalara kadar devam edeceğiz. Gülçin'in hazır hale geleceğine inancım tam” diyerek sporcuya hem moral hem de destek verdi.

ARŞİV