TYS 40. Yıl Şenliği ertelendi

Türkiye Yazarlar Sendikası’nın geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılacağı duyurulan 40. Yıl Şenliği, olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

26 Eylül 2014 - 10:42
Türkiye Yazarlar Sendikası’nın geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapılacağı duyurulan 40. Yıl Şenliği, olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Özgürlük Parkı’nda düzenlenmesi planlanan şenliğin, ilerleyen günlerde nerede ve ne zaman yapılacağı konusunda açıklama yapılacak.
TYS Genel başkanı Mustafa Köz, yaptığı kısa konuşmada 25 Mayıs’ta yapmayı planladıkları şenliğin Soma’da meydana gelen maden faciası sonrası ertelendiğini, olumsuz hava şartları nedeniyle ikinci kez ertelemek zorunda kaldıklarını belirterek, “İlerleyen günlerde bir salonda şenliğimizi yapacağız. Konuyla ilgili sizleri bilgilendireceğiz. İyi ki doğdun TYS, iyi ki 40. yaşındasın” dedi.

Olumsuz hava şartlarına karşın Özgürlük Parkı’na gelen TYS üyeleri ve izleyicilere TYS tarafından yaptırılan ve üzerinde “Dünyanın bütün kalemleri birleşin, TYS 40 Yaşında” yazan kurşun kalemler ile Yasakmeyve Yayınları’nın kitaplarından armağan edildi.



ARŞİV