Uluslararası Gençlik Kampı'na davetlisiniz!

Uluslararası Gençlik Kampı, 31 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Dikili Sotes Tatil Köyü’nde gerçekleştirilecek. Bu yılki kampın sloganı: “Özgürlük Sen Neredeysen Orada!”

12 Temmuz 2012 - 14:51
 Bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası SGDF Gençlik Kampı’na başvurular başladı. Dikili Sotes Tatil Köyü’nde gerçekleştirilecek olan ve dünyanın başka coğrafyalarından birçok gencin bir araya geleceği Yaz Kampı, 31 Temmuz’da başlayacak. 5 Ağustos’a kadar devam edecek kampta, Yaşar Kurt, Luxus ve Grup Vardiya konserlerinin yanı sıra Yenikapı Tiyatrosu’nun tiyatro gösterisi olacak. Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen kampla ilgili çağrıda şu ifadelere yer veriliyor:
“Bizim anladığımız şu ki, yeryüzünün çocukları hareket halindeler. Tüm dünyada, her yönden aynı hedefe doğru yürüyorlar... En yüce gönüller, en dürüst kafalar, kararlı adımlarla kötü olan her şeyin üstüne yürüyorlar, yalanı çiğneyip geçiyorlar. Gençler, sağlam gençler, dizginlenmez güçlerini bir tek hedef için kullanıyorlar: Adalet için!
Kampüslerimizde, okullarımızda, sokakta, evde yani her yerde bize dayatılan “tutsaklığı” kabul etmeyerek başladık “özgürlüğü” aramaya. Etrafımızı saran zincirleri parçalamak için ellerimizi birleştiriyoruz.
Sınıfsız, sınırsız ve özgür bir yaşamı kurmak, birlikte üretmek ve paylaşmak istiyoruz.
Bizlere dayatılanlara alışmıyoruz. Ve biliyoruz ki alışmamak umutlu olmaktır.
‘Buğulu bir şafak vakti yeniden düşüyoruz yollara.’ Kampüslerimizi, okullarımızı, sokaklarımızı yani tüm yaşamı özgürleştirmek için buluşuyoruz.
Tutuklu öğrenciler ülkesinde, mahpusta ya da dışarıda ‘Özgürlük Sen Nerdeysen Orada!’
7. Uluslararası Gençlik Kampımızda dünyanın başkaca coğrafyalarından gelen genç arkadaşlarımızla buluşacağız. Panellerimizde özgürlük düşümüzün yol haritasını belirleyecek, atölyelerimizde kendimizi geliştirecek, konserlerimizde hep birlikte eğleneceğiz. Paylaşmanın ve birlikte üretmenin tadına varacağımız 7. Uluslararası Gençlik Kampımıza seni de bekliyoruz.”
Ayrıntılı bilgi için:  0544 914 66 65 ya da www.sosyalistgenclikdernekleri.com

ARŞİV