Usta müzisyen Selçuk için özel gece

Usta bestekâr, unutulmaz şarkıların yaratıcısı Münir Nurettin Selçuk Kadıköy’de gerçekleştirilen çok özel bir gecede anıldı.

15 Ocak 2014 - 14:03
Usta bestekâr, unutulmaz şarkıların yaratıcısı Münir Nurettin Selçuk Kadıköy’de gerçekleştirilen çok özel bir gecede anıldı. Kadıköy Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olarak ücretsiz olarak gerçekleştirdiği geceye, Kadıköylülerin ilgisi çok yoğun oldu. 8 Ocak akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılan gecede, izleyiciler salona sığmadı. Israrla konseri izlemek isteyen sanatseverler CKM Büyük Salon’un merdivenlerini ve yerlerini doldurdu. Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, “Bugün gördük ki, 800 kişilik salonlarımız bile Kadıköylülerin sanat aşkına yetmiyor, daha büyüklerini yapmak borcumuz... Salona alamadığımız tüm seyircilerimizden özür dilerim” dedi.
“Babamın şarkıları, benim şarkılarım...” altbaşlığını taşıyan gecede orkestrasıyla sahne alan sanatçı Timur Selçuk, hem babasının hem de kendinin şarkılarını izleyicilerle paylaştı. Selçuk’un samimi tavırları, esprileri ve babasına dair anlattığı anektodlarla renklenen gecede, Timur Selçuk’un kızlarından Hazal Selçuk dedesinin şarkılarını seslendirdi, diğer kızı Mercan Selçuk ise dedesinin şarkılarına etkileyici dansıyla eşlik etti.

ARŞİV