Uygulamalı Sigortacılık Eğitimi başlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Sigortacılık Eğitim Programı kapsamında Kadıköy Belediyesi işbirliği ile gençlere istihdam imkanı yaratan bir eğitim programı düzenliyor.

27 Eylül 2012 - 13:40
İstanbul Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Sigortacılık Eğitim Programı kapsamında Kadıköy Belediyesi işbirliği ile gençlere istihdam imkanı yaratan bir eğitim programı düzenliyor.
 
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve ING Emeklilik işbirliğiyle, Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla Uygulamalı Sigortacılık Eğitimi (USEP) başlıyor.
İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde devam eden USEP Programları gençlere 3 yıldır istihdam imkanı yaratan programların bir yenisini düzenliyor. Bu çerçevede ING Emeklilik, Kadıköy Belediyesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle, “Uygulamalı Sigortacılık Eğitimi” start al›yor. Eğitim 9 gün sürecek. İstihdam imkanı yaratan bu programa katılmak isteyenler; http://vakif.bilgi.edu.tr linki üzerinden ya da 444 0 428 nolu çağrı merkezi üzerinden de başvuru yapabilirler.
Uzmanların eğitim vereceği programda ana hedef, emeklilik ve sigorta sektörüne profesyonel finansal danışmanlar kazandırmak. 72 saat sürecek olan program; “Teknik Eğitim”, “Saha Satış Eğitimi” ve “Saha Uygulama Eğitimi” başlıklı üç farklı programı içeriyor. Bu eğitimle kariyerlerine yatırım yapan katılımcılara, ING Emeklilik iş ortaklarında istihdam olanakları sağlanacak. Böylece katılımcılar, Türkiye'nin en hızlı büyeyen ve gelişen sektörlerinden biri olan emeklilik ve sigorta Sektöründe, kariyer fırsatları yakalayabilecekler.
 
 
 
 

ARŞİV