Vakıflar yararına konserler

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM), Mart ayı içinde toplum yararına faaliyet gösteren vakıflar için gerçekleştirilecek konserlere evsahipliği yapacak

20 Mart 2015 - 10:27
Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi (CKM), Mart ayı içinde toplum yararına faaliyet gösteren vakıflar için gerçekleştirilecek konserlere evsahipliği yapacak

Bu konserlerin ilki 25 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı yararına gerçekleştirilecek. 45 yıl aynı kadro, aynı heyecanla müzikal yolculuğuna devam eden Modern Folk Üçlüsü’nün konserinde, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nden esinlenerek yapılan düzenlemeler, özgün yapıtlarıyla ve klasikleşmiş eserler seslendirilecek. Detaylı bilgi için 0216 467 25 68 numaralı telefondan alınabilir.
CKM’deki bir diğer konser de Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın etkinliği olacak. Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Melihat Gülses, Türkiye’nin  alanında ilk ve tek sivil toplum örgütü olan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı İstanbul Şubesi için şarkılarını söyleyecek. 26 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da yapılacak olan konserin davetiye temini için Nilgün Kafkaslı Şahin (0535 384 20 32) ve Melek Bulut (0554 679 64 02) aranabilir.
Öte yandan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü Öğrencileri de ‘’Hem hayat, hem gözyaşı, hem aşk’’ başlıklı ücretsiz bir konser verecekler. 30 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da yapılacak konserde dinleyenler Glinka, Çaykovski, Rimsky-Korsakov, Rachmaninov gibi ünlü bestecilerin eserleriyle 18. yüzyıldan 20. yüzyıla Rus klasik müziğinde bir yolculuğa çıkacaklar.

ARŞİV