Vali Şahin Kadıköylülerle buluştu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları” kapsamında Kadıköy'e geldi

28 Nisan 2016 - 14:32
İstanbul Valisi Vasip Şahin, “İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları” kapsamında Kadıköy'e geldi
 
Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Vali Şahin’in yanı sıra Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, il kurum müdürleri, ilçe kurum müdürleri, kamu ve özel hastanelerin temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, STK ve okul aile birliği başkanları ile üniversite yöneticileri ve öğrenci meclisi başkanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Vali Şahin yaptı. Şahin, “Bugün İstanbul’un Anadolu yakasındaki en eski ilçelerinden biri olan ve tarih boyunca sayfiye yeri olarak da bilinen gözde ilçesi Kadıköy’ün sorunlarını dinleyeceğiz ve “Kadıköy’de bundan sonra neler yapılmalı”yı birlikte tartışacağız. Bu toplantılar aslında karşılıklı bir istişarenin yanında dertleşme toplantısı. İlçe toplantılarının konsepti daha çok sizleri, ilçeye ilgili zorlukları, şikâyetleri dinlemek, yapılabilecekler hususunda sizlerin önerilerini almak ve bizim sizler için düşündüklerimizi, planlarımızı, yapmak istediklerimizi sizlerle paylaşmak” dedi.
İstanbul’un modern bir şehir olmasında Kadıköy’ün katkısının büyük olduğunu ifade eden Şahin, “Kadıköy’ün İstanbul’a katkıları çok olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecek. İnşallah daha gelişmiş, daha güzel bir İstanbul’u hep birlikte inşa ederiz” diye konuştu.
Vali Şahin’den sonra Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal da konuşma yaptı. Kadıköy’ün son durumu hakkında bilgilendirme sunumu yapan Kurubal, hem Kaymakamlığın hem de Kadıköy Belediyesi’nin hizmetlerinden bahsetti. Toplantı ilçe katılımcıları tarafından sorulan soruların ilgili kurum müdürlüklerince cevaplanması ile sona erdi.


ARŞİV