Vatandaş Ne İstedi?

Bu kavşağa bir çözüm bulunsun’ başlığıyla geçtiğimiz hafta yayınladığımız habere Kadıköy Belediyesi duyarsız kalmadı.

26 Eylül 2012 - 14:06
Mustafa SÜRMELİ
 
Tanzimat Sokak ile Prof. Dr. Reşit Belgesay Sokak’ın kesiştiği kavşakta olumlu gelişme. Sık sık yaşanan kazalar nedeniyle Göztepe sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen kavşakta Kadıköy Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla trafik daha güvenli hale getiriliyor.

GAZETE KADIKÖY DİKKAT ÇEKMİŞTİ
“Bu kavşağa bir çözüm bulunsun” başlığıyla geçtiğimiz hafta yayınladığımız habere Kadıköy Belediyesi duyarsız kalmadı. Haberimizin yayınlanmasının ardından Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hemen harekete geçerek, kavşak ve civarındaki diğer ara sokak ve caddelerde çalışmalara başladı.
Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Arslan, çalışmalarla ilgili Gazete Kadıköy’e yaptığı açıklamada, çalışma birkaç güne kadar tamamlanacağını belirterek, cadde ve sokaklarda trafik akışının araç ve yayalar açısından daha güvenli hale gelmesi için yol çizgi çalışmalarının ve uyarı yazılarının yazıldığını, kavşaklar başta olmak üzere gerekli yerlere hız yavaşlatıcıların da yerleştirildiğini söyledi.

HALK DERİN BİR OH ÇEKTİ
Yapılan çalışmalar sonunda trafiğin daha güvenli hale gelmesi en başta bölge sakinlerini rahatlattı. Esnaf ve bölge sakinleri hem Gazete Kadıköy’e hem de konuya duyarsız kalmayan Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür ederken, bundan böyle sokakta daha rahat yürüyebileceklerini ifade ettiler.

ARŞİV