Verginizi ödediniz mi?

Emlak ve çevre verginizi ödemek için son gün 30 Kasım! Verginizi isterseniz haftasonu, isterseniz internetten ödeyebilirseniz.

05 Kasım 2010 - 13:21


Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Serpil Küçükkeskin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2 taksit ödemelerinin 1 Kasım’da başladığını belirterek, ödemeler için son günün
30 Kasım Salı olduğunu söyledi.
Küçükkeskin, ''Yurttaşlarımız için 2010 Kasım ayı ajandalarına eklenmek üzere hatırlatma bilbordları hazırladık. Kadıköy'ün birçok yerine asılan bu bilbordlardan nerede, ne zaman ve nasıl ödeme yapabileceklerini kolayca görebilirler. Vadesi geçmiş borcu olmayan yurttaşlarımızdan, son günlerde kalabalıkla ilgili sorunları olmaması için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz” dedi. Kasım ayında ne kadar ödeme yapacakları ile ilgi olarak vergi taksidi veya borçlu olan yurttaşlara hesap özetleri gönderildiğini anımsatan Küçükkeskin, “Gönderilen hesap özetlerimiz vergi ödemelerini hatırlatmakla beraber sicil bilgilerinin de güncellemesi için faydalı bir çalışma olacak. Bilindiği gibi her türlü ödeme işleminde özellikle TC. Kimlik numarası ile işlem yapılma zorunluluğu var. Yurttaşlarımdan, eksik olan sicil bilgilerini 0216 444 55 22 Çağrı Merkezimizi arayarak bildirmelerini istedik” bilgisini verdi. Serpil Küçükkeskin, yurttaşların birçoğunda merkezi idarenin çıkaracağı vergi affı ile ilgili beklentilerin had safhaya ulaştığını vurgulayarak, ödemelerini aksatmayan yurttaşlara vergi indirimi uygulaması yapması gerektiğini ifade etti.

İSTER EVDEN İSTERNET İNTERNETTEN ÖDEYİN

Kadıköylüler vergilerini ödemek için şu yolları kullanabilirler:
-Verginizi internetten www.kadikoy.bel.tr adresine girerek online olarak, evinizden bile çıkmadan ödeyebilirsiniz.
-Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'ndeki kiosktan ödeme yapmak mümkün.
-Hasanpaşa'daki Kadıköy Belediye Binası'na gelerek de verginizi ödeyebilirsiniz. Hafta içi mesai saatleri olan 08.00-17.00 saatleri arasında ödeme yapabileceğiniz gibi, haftasonu da belediyeye gelebilirsiniz. Vergi ödeme vezneleri cumartesi ve pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında Kadıköylülere hizmet veriyor.
-Haftaiçi günlerde anlaşmalı olan Denizbank, Finansbank, Halkbank, TEB ve Vakıfbank bankalarından ödemeye yapılabilir.
-Bu seçenekler dışında haftaiçi mesai saatleri içinde Caddebostan Kültür Merkezi, Süreyya Operası, Bostancı Zabıta Birirmi, ataşehir Tapu Sicil Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kozyatağı'ndaki Kadıköy Belediyesi Meclisi yeni binasına giderek de vergi ödemesi yapmak mümkün.


ARŞİV