YARDIMLARI PASİNLER'E GÖNDERİLDİ

Kadıköy Belediyesi Zühtüpaşa Gönüllüleri olarak Ekim- Kasım 2011 tarihlerinde...

21 Aralık 2011 - 09:46

Kadıköy Belediyesi Zühtüpaşa Gönüllüleri olarak Ekim- Kasım 2011 tarihlerinde, Meral Tansu önderliğinde başlatılan ve tüm mahallenin destek verdiği “Sevginle Sarmala” kampanyası sona erdi.

Örülen 100 adet atkı ve şapka ile alınan kırtasiye malzemeleri kolilenerek 22 Kasım 2011 tarihinde Erzurum’un Pasinler Belediyesi’ne gönderildi. Pasinler Belediyesi ihtiyacı olan köy İlköğretim okullarına gönderilen malzemelerin dağıtımını yapacak. Mahalle gönüllü sorumlusu Melek Bozdoğan, mahalleliye tüm katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.  
 
ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR
 
Zühtüpaşa Gönüllüleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Kızıltoprak’taki Fatma Şadiye Toptani Öğretmenevi’nde biraraya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Sosyal Hizmetler Komitesi Başkanı Işık Şahinalp’in öğretmenler gününün ve eğitimin önemini vurguladığı konuşmayla başlayan etkinlik, şiir okuma ve gitar dinletisiyle devam etti. En yaşlı öğretmene çiçek verilerek devam eden etkinlik, gönüllülerin ve Zühtüpaşa Mahalle Muhtarı Harika Develioğlu’nun toplu olarak yediği öğle yemeğiyle sonlandırıldı.

ARŞİV