Yaz Spor Okulu devam ediyor

Kadıköy Belediyesi’nin ücretsiz Yaz Spor Okulları, çocuklara hem aktif bir yaz tatili sunuyor, hem de gelişimlerine katkıda bulunuyor.

21 Temmuz 2016 - 16:17
Kadıköy Belediyesi’nin ücretsiz Yaz Spor Okulları, çocuklara hem aktif bir yaz tatili sunuyor, hem de gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Kadıköy Belediyesi Yaz Spor Okulu, 20 Haziran 2016 tarihinde kapılarını açtı ve o günden bu güne yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Altı branşta devam eden yaz okuluna katılan, spor, eğlence ve arkadaşlık dolu ortamda eğlenceli vakit geçiren çocuklar, Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış’taki tesislerinde, Göztepe Selamiçeşme Parkı’nda doğa ve sporla iç içe bir ortamda yazın sıcak günlerini hem eğlenerek hem de spor yaparak geçiriyor.
Çocuklarını Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği yaz okuluna getiren ebeveynler de gerek eğitim kalitesinden gerekse sağlanan imkânlardan oldukça memnun olduklarını ifade ediyor.

6 BRANŞ 4 MERKEZ
Bu yıl Yaz Okulu; Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi spor alanları, Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı ve Caferağa Spor Salonu olmak üzere Kadıköy’de dört farklı merkezde düzenleniyor.
7-15 yaş grubu öğrenciler için hafta içi beş gün Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi’nde Futbol, Basketbol, Tenis, Masa Tenisi, Jimnastik, Satranç Yaz Okulu gerçekleştiriliyor. Yüzme branşı 6-13 yaş grubu için cuma günü hariç hafta içi dört gün Caddebostan Türk Balıkadamlar Kulübü’nde; Futbol, Basketbol, Tenis branşları 7-15 yaş grubu için hafta içi her gün Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda; Voleybol ve Basketbol branşları ise 7-15 yaş grubu için hafta içi her gün Caferağa Spor Salonu’nda düzenleniyor. 
 
9 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK
Yaz okulu programı 9 Eylül 2016’da tamamlanacak. Birden fazla branşın seçebildiği yaz okulunda tüm kurslar ücretsiz. Kayıtlar için;
Kalamış irtibat: 0216 349 77 68
Göztepe İrtibat: 0530 783 30 24
Caferağa İrtibat: 0216 347 32 50


ARŞİV