Yeni muhtardan teşekkür toplantısı

12 Haziran seçimlerinde, seçimi kazanarak Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı olan Seval Özkan, bir teşekkür buluşması gerçekleştirdi...

28 Eylül 2011 - 14:34

12 Haziran seçimlerinde, seçimi kazanarak Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı olan Seval Özkan, bir teşekkür buluşması gerçekleştirdi.

17 Haziran 2011 tarihinde görevine başlayan yeni muhtar Özkan, gerek seçim gerekse devir teslim sürecinde yaşanan olumsuz gelişmelerde destek veren tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Özkan, mahalle sakinlerinden Melek Yaşar, Türkan Yaşar Özdemir ve Muhsin Yaşar için düzenlediği bu "Teşekkür Toplantısı"nın nedenini de şöyle açıkladı: "Muhtarlığımızın yoğun olarak çalıştığı sıcak yaz günlerinde işlem yapmaya gelen bir aile, muhtarlığımızda klima olmaması nedeniyle yaşanan sıkıntıyı gördü. Ve muhtarlığımıza klima bağışında bulundu.
Kendilerine huzurunuzda ve siz mahalle sakinleri adına bu düşünceli ve ince davranışları için hem teşekkür etmek, hem de mahallemizdeki kaynaşma ve dayanışmanın geliştirilmesi amacıyla bu toplantıyı düzenledik." Daha sonra Muhtar Özkan, klima bağışını yapan aileye, teşekkür yazılarını mahalle sakinlerinin huzurunda sundu. Özkan, Sahrayıcedit sakinlerine de ''Bu toplantı sadece bir başlangıç. Sizlerle benzer toplantıları düzenli olarak yapacağız'' diye seslendi.
 

ARŞİV