YENİMAHALLE'ye Kadıköy'den misafir

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu...

29 Eylül 2011 - 13:33

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

 
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, daha önce kendisini ziyaret eden Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a iade-i ziyarette bulundu.
Yenimahalle’ye birim müdürleri ile birlikte çıkarma yapan Öztürk, ilçeyi gezerek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öztürk’e Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Başar Bal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Öztürk, “Yenimahalle’deki çalışmalardan edindiğim izlenim, müthiş işler başarılmış. Başkanımız 2 yıl gibi kısa bir zamanda büyük işler başarmış tebrik ederim, çok etkilendim” dedi.
 
KURSİYERLERLE SOHBET ETTİ
 
Öztürk, Batıkent Kültür Ticaret ve Sanat Merkezini gezerek, Yaşar’dan bilgi aldı. Derslikleri de tek tek gezen Öztürk ve Yaşar’a vatandaşlar ve kursiyerlerden büyük ilgi oldu. Özellikle Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği içinde galoş yapan engelli çocukların sevgi gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Ardından 29 Ekim’de açılması planlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezerek, Yaşar’dan bilgi alan Öztürk, “Çalışmalar sosyal demokrat bir belediyenin insana, sanata ve kültüre ne kadar önem verdiğinin kanıtıdır. Kendilerini kutluyorum. Yenimahalle’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Karşılıklı bilgi alışverişi yaparak hemşerilerimize daha iyi hizmet üretmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
Belediye çalışmaları hakkında Öztürk’ü bizzat bilgilendiren Yaşar, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaktan ve Öztürk’ü Yenimahalle’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşar, “Dört dönem üst üste halkımızın desteği ile belediye başkanı olmuş bir başkanı Yenimahalle’de ağırlamaktan dolayı gururluyuz. Biz 2.5 senede yaptıklarımızı anlatarak, onun deneyimlerini paylaşarak hemşerilerimize faydalı olacağımıza inanıyorum” dedi.

ARŞİV