YILBAŞI KONSERLERİNE HAZIR MISINIZ?

Yeni yıla evde tombala oynayarak girmek kadar eğlenceli olmasa da Kadıköy’ün canlı müzik mekânlarındaki konserler de yılbaşı eğlencesine alternatif olabilir!

26 Aralık 2014 - 10:07
 YILBAŞI KONSERLERİNE HAZIR MISINIZ?
 
Yeni yıla evde tombala oynayarak girmek kadar eğlenceli olmasa da Kadıköy’ün canlı müzik mekânlarındaki konserler de yılbaşı eğlencesine alternatif olabilir! İşte 31 Aralık gecesi programa dâhil edilesi konserler:
 
 
+ Anadolu Pop ölmedi, yeni yılda yaşıyor!
Evet, hiçbir zaman da ölmeyecek gibi… Zira 1970’lerin en popüler gruplarından Moğollar hala büyük bir hayran kitlesiyle yoluna devam ediyor. Bizim semtin en güzel konser mekânlarından Kadıköy Sahne de 2015’e Türkiye’de rock müzik tarihinin köşe taşı Moğollar grubuyla giriyor. 1967 yılının sonunda başladığı yolculuğuna hala devam eden Moğollar, Anadolu pop müziğinin en önemli temsilcilerinden ve aynı zamanda bu kavramın da isim babası... Tarihi boyunca Cem Karaca, Barış Manço, Selda gibi dönemin önemli vokalistiyle çalışan Moğollar’ın 2008 yılından beri vokalistliğini Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca yapıyor.  
E böyle büyük bir grup söz konusu olunca 31 Aralık gecesi 2014’ü yolcu etmek için en güzel alternatiflerin başında Moğollar konseri geliyor. Konser 21.00’de başlıyor. Fiyat: 56 TL
Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok: 25E Kadıköy / 0216 550 04 92
 
+ Vedat Sakman’la sakin bir gece
“Güzel şeyleri bir arada denemenin zamanı gelmişti” diyerek Kalamış’taki Mekân Kalamış Sakman Club’ı açan müzisyen Vedat Sakman, yılbaşı gecesi Grup Art Niyet ile birlikte, kendi mekânında sahneye çıkacak. Yemekli ve müzikli gece 31 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.00’da başlıyor. Yılbaşı özel yemeğinin ardından saat 22.00’de Vedat Sakman ile Grup Artniyet’in konseri başlayacak.
“Ankara’da âşık olmanın zorluğunu” hatırlayıp “şişedeki İstanbul’a” düşmek; “ayrılığın da sevdaya dâhil olduğunu” düşünüp “küçük öyküler” dinlemek istiyorsanız hoş bir yılbaşı gecesine hazır olun. Mekân Kalamış küçük bir yer o yüzden şimdiden rezervasyon yaptırmakta yarar var. Fiyatı: Kişi başı 220 TL
Adres: Itri Dede Sokak No: 9/1 Kızıltoprak/ Kalamış Rezervasyon: 0216 550 99 85
 
+ Marsis’le Karadeniz’e yolculuk
Kadıköy’ün en eski canlı müzik mekânlarından biri olan Livane Pub, Karadeniz’in eğlenceli, hareketli, horonlu müziğini yılbaşı gecesi semte taşıyor. 31 Aralık Çarşamba akşamı 22.30’da başlayacak Yılbaşı Özel Programı, Marsis grubunun şarkılarıyla şenlenecek.
Kendi deyimleriyle, Karadeniz’in içinden gelen ve içlerinden hep Karadeniz gelen bir grup gencin, yel değirmenlerine meydan okuyan Don Kişot misali isyanı Marsis: nükleer santrallere, savaşlara, gönlümüze teğet geçen, zaman zaman saplanıp kalan kurşunlara, bombalara... Onların seslerini duymamak için, gürültülerini bastırmak için bağırıyorlar, çağırıyorlar. Yılbaşı yemeği + Marsis konseriyle geçireceğiniz gecenin kişi başı fiyatı: 150 TL.  Adres: Osmanağa Mah. Osmancık Sok. No: 11 Kadıköy/ 0216 414 40 96

Yılbaşı gecesine Acil Servis lütfen!
Shaft Rock-Blues & Jazz Club, yeni yıla “Acil Servis” ile giriyor. 1992 yılında kurulan müzik grubu Acil Servis, İstanbul canlı müzik sahnesinin tanınır gruplarından biri. İki tane albümleri bulunan grup bir dönem ara verdikleri kulüp programlarına 2004’te yeniden başladı ve hala devam ediyor. Acil Servis bugüne kadar 100’ü aşkın konser ve 1000’e yakın kulüp performansı gerçekleştirdi. Yen yıla Anadolu rock, blues, caz ve Latin şarkılarıyla girmek isterseniz Shaft güzel bir alternatif olabilir.
Ayrıca Acil Servis öncesinde saat 22.00’den itibaren The Flat Band eğlenceli repertuvarıyla sahnede olacak. Gecede hediye çekilişi ve başka sürprizler de var! Giriş ücreti: 2 yerli içki dâhil 50 TL. Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No 13B Altıyol / 0216 449 05 90
 
Living Room’da nostaljik yılbaşı
Kalabalık, coşkulu, hareketli bir yılbaşı eğlencesi size göre değilse, nostaljik bir akşam geçirmek için Living Room’u seçeneklere dahil edebilirsiniz. Zira oturup yemeğinizi yerken müzik dinleyebileceğiniz bir yılbaşı programı sunuyor.
Living Room’un sevilen performansları arasında yer alan Arda Gülyan Project, özel yılbaşı repertuvarı ile nostaljik Türkçe sözlü şarkıları farklı bir yorumla ele alacak ve 70’lerden günümüze yolculuğa çıkartacak. DJ performansın gece boyunca devam edeceği kutlamada, özel yılbaşı menüsü ve limitsiz yerli içki de var. Kişi Başı fiyatı 190,00 TL.
Adres: Caferağa Mah. Arayıcıbaşı Sok. No:9 Kadıköy / 0216 405 2404

ARŞİV