Yıldız Kız Atletizm Takımı şampiyon oldu

Fenerbahçe Yıldız Atletizm Takımı, Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Atletizm Ligi Final Yarışları’nı kızlarda birinci, erkeklerde ise ikinci sırada tamamladı.

18 Temmuz 2014 - 08:07
 Fenerbahçe Yıldız Atletizm Takımı, Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Atletizm Ligi Final Yarışları’nı kızlarda birinci, erkeklerde ise ikinci sırada tamamladı. Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Atletizm Ligi Final Yarışları, 12-13 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi. Şampiyon Yıldız Kız Takımında ikinci gün piste çıkan atletlerden Yudum İliksiz 200 metrede, Emine Girgin ise disk atmada ilk sırada yer aldı. İsveç Bayrak Yarışı’nı zirvede tamamlayan ekibimizde,400 metre engellide Gözdenur Bayrak, 800 metrede Fatma Arık, cirit atmada Eda Tuğsuz, uzun atlamada Ecem Calağan ve 2 bin metrede Gülnaz Uskun ikinci oldu. Yüksek atlamada ise Emine Selda Kırdemir üçüncü sırayı elde etti.


Erkeklerde ise sırıkla yüksek atlamada Mustafa Tilki 4 metre 76 cm’lik atlayışıyla yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. 3 bin metrede Ramazan Barboros ile disk atmada Emrecan Ercan da ilk sırada yer alırken, 3 adım atlamada Şehmuz Yiğitalp ikinci oldu.

Bu sonuçların ardından Fenerbahçe kızlarda 219 puanla şampiyon olurken, Enka 196 puanla ikinci, Beşiktaş ise 183 puanla üçüncü sırada yer aldı. Erkeklerde ise Enka’nın  207 puanla lider tamamladığı yarışları Fenerbahçe 200 puanla ikinci, Ankara Ego ise 162 puanla üçüncü sırada tamamladı.
http://www.fenerbahce.org/

ARŞİV