Yoğurtçu Parkı'nda müzik dolu bir Cumartesi…

Kadıköy’de kültürel ve sanatsal etkinlikler kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da yoğunluğunu sürdürüyor.

01 Ağustos 2013 - 13:11
Kadıköy’de kültürel ve sanatsal etkinlikler kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da yoğunluğunu sürdürüyor. Değişik mekânlarda sergiler, gösteriler, söyleşiler, müzik dinletileri gerçekleştiriyor. Bu haftasonu da cumartesi günü Yoğurtçu Parkı’nda Kadıköylüler müzik dolu bir akşamı büyük bir coşkuyla yaşadılar.
Les Gas d’en Bas grubunun Fransızca parçalarıyla başlayan etkinlikte çoğunluğu gençlerin oluşturduğu kalabalık bir grup oldukça keyifli saatler geçirdi. Daha sonra sahneye Mabel Matiz çıkınca bu coşku doruğa ulaştı. Filler ve Çimen ile başlayan dinletide izleyiciler de parçalara eşlik ettiler, tempo tuttular. Bu arada Gezi Parkı olaylarından ötürü hayatını kaybeden gençler için de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
‘Alaimisema’ adlı parçayla konser, parkın ayakta dans etmesiyle bitti. Mabel Matiz’den sonra Siya Siyabend grubu sahnede yerini aldı. Kadıköylüler bu sıcak yaz akşamında bir arada olmanın, bir arada eğlenmenin güzelliklerini yaşadılar. Görünen o ki Kadıköy’de etkinlikler hız kesmeden sürdürülecek…
 

ARŞİV