Yurttaşa modern hizmet

Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yenilenen binasıyla vatandaşa daha modern ve hızlı hizmet sunuyor

02 Kasım 2015 - 08:20
Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yenilenen binasıyla vatandaşa daha modern ve hızlı hizmet sunuyor

Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Birimi yenilenmiş mekanında hizmete başladı. Bir süredir tadilatta olan birimin açılışı 23 Ekim 2015 Cuma günü 08.00’de Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, başkan yardımcıları, müdürler ve birim memurlarının katıldığı törenle gerçekleştirildi. Modern görünümüyle hizmete açılan birimi vatandaşlar da yeni haliyle çok beğendi. Modern görünümü, vatandaşın ferah bir ortamda fazla beklemeden işlemlerini yaptırabileceği şekilde tasarlanan birimde bekleme süresinin işlem türüne göre 3 ile 20 dakika arasında değiştiği ifade edildi.

KONFORLU HİZMET
Sıra numarası aldıktan sonra vatandaşlar modern oturma gruplarında kısa bir bekleme süresinden sonra sırası geldiğinde işlemini yaptırabilecek. Bankoda da ayakta beklemek yok. Vatandaş koltuğunda oturup yorulmadan işlemlerinin yapılmasını bekleme imkanına sahip.
Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Serpil Küçükkeskin Çağlar, “Vezneler numaratörle hizmet veriyor. Vatandaşlar işlem türüne göre numaralarını alacak, kısa beklemeden sonra işlemlerini yaptırabilecek. Modern oturma guruplarımız mevcut. Aynı anda 39 mükellefimize hizmet verebiliyoruz. Öğlen vakti de hizmet verilecek” dedi.
İşlemlerini yaptırmak için Kadıköy Belediyesi’ne gelen vatandaşlar da mekanın yeni tasarımı ve dekorundan, çalışanların güler yüzlü yaklaşımından ve beklememekten duydukları memnuniyeti belirttiler. Bu arada; 1 Kasım 2015 tarihi itibariyle emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ikinci taksitlerinin ödenmesine başlandı.

ARŞİV