Zafer Bayramımız kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde Bağdat Caddesinde kutlanacak

25 Ağustos 2016 - 16:30
30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Atatürkçü Düşünce Derneği önderliğinde Bağdat Caddesinde kutlanacak

Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy Şubesi, Zafer Bayramı’nı, 30 Ağustos Salı günü Suadiye Işıklar’dan başlayan bir yürüyüşle kutlayacak.
ADD Kadıköy Şube Başkanı Av. Belgin Esatoğlu yaptığı açıklamada; “Birlik ve beraberlik içinde olmaya en çok ihtiyacımız olan bu dönemde tüm yurttaşlarımızı Bağdat Caddesi’ne bekliyoruz, Kadıköy’de siyasi parti ve demokratik kitle örgütleri bu anlamda birlik sağlamıştır” dedi.
Esatoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Değişmez Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki şanlı ordumuzun kazanmış olduğu en büyük zaferlerden biri olan Başkomutanlık Meydan Savaşı, adına ve şanına yakışır bir şekilde kutlanmalıdır. Bu vesile ile, Büyük Zafer’in 94. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile, emperyalizme karşı verdiğimiz tüm savaşlarda hayatını yitiren şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkan tüm halkımızı, hep birlikte yapacağımız Bağımsızlık ve Zafer Yürüyüşüne davet ediyoruz.” Kadıköy Belediyesi’nin desteği ve siyasi partiler ile demokratik kitle örgütlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan yürüyüş, 30 Ağustos Salı saat 19:00’da Suadiye Işıklar’dan başlayacak.

ARŞİV