Zühtüpaşa gönüllüleri kahvaltıda buluştu

Zühtüpaşa Gönüllüleri, düzenledikleri kahvaltılı sohbette Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile buluştular. 6 Mayıs günü Kalamış'taki Kadıköy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya...

24 Mayıs 2011 - 11:41

Zühtüpaşa Gönüllüleri, düzenledikleri kahvaltılı sohbette Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile buluştular. 6 Mayıs günü Kalamış'taki Kadıköy Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, sanatçı Selçuk Alagöz ve eşi Birsen Alagöz de katıldı.
Gönüllü Başkanı Melek Bozdoğan, verdikler destekten dolayı Öztürk ve Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Bozdoğan, ''Yeni dönemde Zühtüpaşa Mahallesi’nde etkinlik yapacağız. Mahalle ve mahalleliye çok güzel hizmetler sunacağız. Böylece mahallelinin sesi olacağız'' dedi. Zühtüpaşa Gönüllüleri’ne başarılar dileyen Öztürk de Kadıköy Belediyesi ile gönüülü birimlerin eşgüdümlü olarak çalıştıklarını, dolayısıyla sorunları gönüllüler aracılığıyla yakından takip ederek hızla çözümlediklerini söyledi. Selçuk Alagöz’de gitarı ve şahane sesi ile birbirinden güzel şarkıları ile gönüllülere hoş dakikalar geçirtti.
 


ARŞİV