Zühtüpaşa'da ‘kişisel gelişim' semineri

Zühtüpaşa Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz hafta davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt’un verdiği eğitim yoğun ilgi gördü.

06 Haziran 2014 - 09:45
Zühtüpaşa Gönüllü Evi’nde geçtiğimiz hafta davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt’un verdiği eğitim yoğun ilgi gördü.
“Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” konulu seminerde konuşan Kurt, Alzheimer olmamak için, yatmadan önce gün içinde yaşananları yatılan andan itibaren geriye doğru hatırlamayı ve gün içinde 50 adım geri yürünmesini önerdi. Uykusuzluk çekenlerin sağ tarafına yatmalarını da öneren Kurt, günde en az 3 litre su içilmesini, suyu içerken her yudumda nefes alınmasını ve oturarak içilmesini tavsiye etti. Beden diline dikkat ederek karşınızdaki insanın düşüncelerinin anlaşılabileceğini de vurgulayan Kunter Kurt, baş sağa doğru eğik ise gelecekle ilgili endişe ve kaygıyı, sola doğru eğik ise geçmişle ilgili sıkıntılar olduğunu gösterdiğini söyledi.
Eğitimin sonunda Zühtüpaşa Gönüllü Evi Başkanı Ayşe Nermin Mert, Kunter Kurt’a teşekkür belgesi verdi misafirlere ikramlar yapıldı.
 
BİRÇOK KİTABI VAR
Türkiye genelinde gerçekleştirdiği seminerlerle 750 bini aşkın kişiye eğitim veren uzman Kunter Kurt, aynı zamanda “Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak”, “Kendime Doğru Yürüyorum”, “Cebinde Olmayıp Yüreğinden Verenler”, “Sözün Özü” ve “Küllerinden Yangın Çıkaranlar” adlı kitapların da yazarı. Tüm televizyon kanallarında beden ve zihin ilişkisini anlatan programlara katılan Kunter Kunt, ulusal kanallarda eğitim programı yapıyor.

ARŞİV