'Kelebekler Özgürdür' oyununa ödül!

Oyuncu Kerem Kobanbay’ın Tiyatro Ak’la Kara’da rol aldığı Kelebekler Özgürdür adlı oyundaki performansı ikinci kez ödüllendirildi.

19 Kasım 2015 - 16:02
Oyuncu Kerem Kobanbay’ın Tiyatro Ak’la Kara’da rol aldığı Kelebekler Özgürdür adlı oyundaki performansı ikinci kez ödüllendirildi. Oyuncu, Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde de “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Kerem Kobanbay’ın doğuştan görme engelli bir karakteri canlandırdığı Kelebekler Özgürdür oyunu Tiyatro Ak’la Kara’da ikinci sezonunda seyircinin yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Amerikalı yazar Leonard Gershe’in yazdığı Kelebekler Özgürdür, görme engelli bir adamın 35 yıl sonra annesinin evinden taşınıp tek başına yaşamaya başlamasını ve hayata tutunuşunu anlatıyor. Canlandırdığı doğuştan görme engelli Don Baker karakteriyle seyirciden tam not alan Kerem Kobanbay, 3 ay boyunca metroda tanıştığı görme engelli bir çiftin evine misafir olarak oyuna hazırlandı.
Oyunda Kerem Kobanbay’a, Buket Dereoğlu, Bedia Ener ve Hakan Çeliker eşlik ediyor. Kelebekler Özgürdür, 26 ve 27 Kasım günleri 20.30’da Tiyatro Akla Kara’da. Akla Kara, Bahariye Caddesi No: 92’de. www.tiyatroaklakara.com

ARŞİV