'Merhaba Türkiye' sergisi CKM' de açıldı

Geçtiğimiz yıl yaptığı evlilik ile ülkemize yerleşen Tetiana Müsevitoğlu, 2. kişisel sergisini Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde 14 Mayıs Cumartesi günü CKM Fuayesinde açtı.

26 Mayıs 2011 - 11:41

Geçtiğimiz yıl yaptığı evlilik ile ülkemize yerleşen Tetiana Müsevitoğlu, 2. kişisel sergisini Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde 14 Mayıs Cumartesi günü CKM Fuayesinde açtı. Açılış kokteyline gönüllüler, sanatçının atölyesinde resim çalışmalarına katılanlar, yakın akrabaları ile çok sayıda konuk katıldı. Sergi izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı. Tetiana Müsevitoğlu açılış konuşmasında “Türkiye’nin doğal ve tarihi güzelliklerine büyük hayranlık duyuyorum. Resimlerimde ikinci vatanım olan bu güzel ülkeyi ve insanlarını resmetmekten büyük keyif alıyorum.” dedi.
1986 Yılında Ukrayna Kherson’da doğan Tetiana Müsevitoğlu, Kiev Ulusal Sanat Lisesi ve Kiev Ulusal Sanat Akademisi’nden mezun oldu. Bu güne kadar ülkesinde ve ülkemizde birçok karma sergide yer aldı ve kişisel sergi açtı. Sanatseverler “Merhaba Türkiye” sergisini 24 Mayıs 2011’e kadar Kadıköy Belediyesi CKM’de görebilirler.
 


ARŞİV