212 Photography Istanbul Fotoğraf Yarışması başvuruları sürüyor

212 Photography Istanbul’un uluslararası fotoğraf yarışması başvuruları için son gün 10 Eylül

27 Ağustos 2023 - 13:14

Türkiye’de gerçekleştirilen kapsamlı uluslararası fotoğraf festivali olan 212 Photography Istanbul, altıncı yılında uluslararası etkinlik serileri ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fotoğraf odağında  sergi,  söyleşi, konser ve atölyelerin gerçekleşeceği  festival  5 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.  Fotoğrafçıları sanatseverle bir araya getirecek olan festival kapsamında yapılan yarışmaya başvurular sürüyor.  Başvuruları 10 Eylül'de sona erecek yarışma Türkiye ve dünyadan her yaştan profesyonel fotoğrafçının katılımına açık.

Kazananının 5000 Euro ile ödüllendirildiği, finalistlerin festivalde sergilenmeye hak kazandığı yarışmanın bu yılki jürisinde, Nederlands Fotomuseum Kurul Üyesi, Docking Station Kurucu Ortağı ve Direktörü Marga Rotteveel, The Guardian’ın Baş Fotoğraf Editörü Fiona Shields, GUP Magazine Baş Editörü ve Rotterdam Photo 2023 Jürisi Erik Vroons ve Onagöre’nin kurucusu Ali Taptık bulunuyor.

Uluslararası 212 Photography İstanbul Fotoğraf Yarışması ile ilgili tüm detaylara www.212photographyistanbul.com adresinden ve festival sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.


ARŞİV