88 piyaniste çağrı!

Moda’daki ev/piyano kursu/sahnesi piyanistlere açık çağrı yapıyor

13 Mart 2019 - 14:24

Kadıköylü müzisyen ve eğitimci Mehmet Erhan Tanman’ın evi/müzik okulu/konser alanı Piano House Moda’dan piyanistlere açık bir çağrı geldi.

Tanman, “2.5 yıldır bir sürü farklı müzik türüne ev sahipliği yaparak samimiyeti, sıcaklığı, kaliteyi arzulayan misafirlerimizin eşliğinde dile kolay 94  kere evimizi hazırladık, her konser litrelerce kahveyi ellerimizle demledik,evimizi sahnemizi paylaştık. Şimdi; 100. konserimize az kala, uzun zamandır hayalini kurduğumuz bu çağrıyı artık yapmanın vakti geldiğine karar verdik” diyor.

Tanman, şu davette bulunuyor;

“Piyanist arkadaşım! Biliyoruz ki buradasın ve bu yazıyı okuyorsun. Konservatuvar veya müzik fakültesinde okuyorsun, mezunsun belki. Yurt dışına bile gittin geldin, bir sürü yere yazdın ama yanıt alamadın, hiç sahne bulamadın. Piano House’tan 2019'da birlikte sahne almak isteyen 88 piyaniste açık bir çağrı bu. İster tam resital, ister yarı resital, isterse bir iki parça olsun, tercih senin. Hatta çok istersen oda müziği grubunla da çıkabilirsin. Piano House'un herkese eşit mesafedeki sahnesi, kuyruklu piyanosu ve samimi kaliteli müziğe aç misafirleri seni bekliyor. Piyanistler, gelin 2019’la birlikte hep beraber torpili, sınırları, zorlukları kaldırmak ve müzik yapmak için adım atalım. Sahne sende, başvurunu bekliyoruz!”

(Caferağa Mah. Fırıldak Sok. Uzunal Apt. 24/3 Telefon: 0535 567 5533 www.pianohousemoda.com)


ARŞİV