Açık hava konserlerinin yeni adresi: Festival Park Kadıköy

Açık hava konserlerinin yeni adresi ‘Festival Park Kadıköy’, iki muhteşem konserle kapılarını açtı. Binlerce İstanbullunun akın ettiği konserlerde Anatolian Sessions ritimleriyle coşturdu, Gaye Su Akyol performansıyla büyüledi

17 Haziran 2022 - 10:20

İstanbul yepyeni bir açık hava etkinlik mekanı ile buluşuyor. Şehrin kalbinde konumlanan ‘Festival Park Kadıköy’; müziği, kültür-sanatı, İstanbul’u ve hayatı kutlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından İstanbullulara kazandırılıyor. Şehrin dinamizmini ve heyecanını yansıtan, farklı sanat dallarına ev sahipliği yapması için tasarlanan Festival Park Kadıköy, yaz boyunca kültür-sanat etkinliklerine sahne olacak. Ayrıca yeme-içme alanları ve tasarım dükkanları ile İstanbullulara yeni bir deneyim yaşatacak.

AÇILIŞ KONSERLERİ GERÇEKLEŞTİ

Festival Park Kadıköy, açılış kapsamında üç gün süren açılış konserleri ile başladı. Birbirinden değerli müzisyenler açılış konserleri kapsamında verdikleri ücretsiz konserlerle İstanbullular ile buluştu. Açılışın ilk günü olan 6 Haziran tarihinde Anatolian Sessions ve Gaye Su Akyol sahne aldı. Açılış konserlerinin ikincisi 7 Haziran tarihinde yapıldı. İkinci gün, Avrupa’nın en önemli müzik festivallerinde sahne alan Yasak Helva ve Türk psikedelik müziğinin kendine has ekiplerinden Baba Zula sahneye çıktı. Açılışın son konseri 8 Haziran’da düzenlendi. Alternatif popun yeni kuşak yorumcularından Soft Analog ve Fransız müzik sahnesinin yıldızlarından Papooz, son gün İstanbullularla buluştu.

YAZ BOYUNCA ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Kadıköy İSKİ arıtma tesislerinin karşısında yapılan Festival Park Kadıköy, 8 bin 500 metrekare alanıyla 10 bin kişiye unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam edecek. 

 


ARŞİV