ADD'nin kompozisyon yarışması sonuçlandı

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Kadıköy’de orta okul ve liseler arasında düzenlediği kompozisyon yarışmasını kazananların ödüllüleri, törenle verildi.

21 Mart 2013 - 13:11

10 Kasım Atatürk’ü anma ve Cumhuriyetimizin 89. yılı etkinlikleri kapsamında, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Kadıköy’de orta okul ve liseler arasında düzenlediği kompozisyon yarışması sonuçlandı.
Liseler için “Atatürk, Cumhuriyeti gençliğe emanet etmiştir. Atatürkün gençlerden beklentileri nelerdir? konulu, ortaokullar için de “Cumhuriyet en büyük eserimdir’ sözüyle Atatürk ne demek istiyor?” konulu yarışmaya okullardan yoğun katılım oldu. Yapılan değerlendirme sonucunda 1. lik ödüllerini; Nurettin Teksan Ortaokulu’ndan Aslı Sara Bilgili ile Özel Atacan Lisesi’nden Ahmet Yurğa kazandı. 
4 Mart Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen ödül törenine; yarışmaya katılan öğrenci ve velileri, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Demir, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Batur İlter, öğretmenler ve davetliler katıldı.
Tüm katılımcılara katılım belgesi, kitap ve rozetlerinin verilmesinin ardından mansiyon ve derece alanlara kitap seti ödüllerine ek olarak, birincilere cep telefonu, ikincilere fotoğraf makinası, üçüncülere de mp3 müzik çalar hediye edildi.
Ödül törenine ADD gençlerinin müzik dinletisi, renk ve coşku kattı.
ADD, öğrenciler arası kültür ve sanat yarışmalarına devam ediyor. Yeni yarışma, okul öncesi ve ilkokul öğrencileri arasında düzenlenecek olan “Atatürk ve çocuk” konulu ödüllü resim yarışması. Eserler, 17 Nisan 2013 tarihine kadar teslim edilecek. Ana okul ve ilk kul birincilerine çeyrek altın, ikincilere mp3 çalar ve üçüncülere Atatürk imzalı kol saati hediye edilecek. 

ARŞİV