Ahtapotlar sahnede!

Sosyal dayanışma için faaliyetler yürüten Ahtapot Gönüllüleri, şimdi de ihtiyaç sahiplerine destek için sahneye çıkacak.

31 Temmuz 2018 - 15:08

Ahtapot Gönüllüleri Sosyal Dayanışma Ve Sportif Faaliyetler Derneği Kurucusu ve Başkanı Vedat Kürşün, ‘’Ahtapot Gönüllüleri olarak projeden projeye, kampanyadan kampanyaya koşturuyoruz. Şimdi biraz da biz eğlensek nasıl olur diye düşündük ve yine kendi içimizden çıkan iki şahane müzik grubu ile güzel bir gece hazırladık. Kimler keyifli bir gece ve müzik ziyafeti için bize katılmak ister? https://fonzip.com/ag/bagis sistemimiz üzerinden 50 TL ve katları bağış yap, biletini kap, eğlenceye katıl. Unutma! Her 50 TL bağış ile 10 ihtiyaç sahibine kitap, oyuncak, ayakkabı veya kıyafet yollamış oluyorsun’’ dedi. Konser 9 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’da Taksim’deki James Joyce barda yapılacak.

Dernek, geçtiğimiz Nisan ayında “Biriktirme Paylaş” sloganıyla “Malzeme Değerlendirme Merkezi” (MDM) açtı. Acıbadem’deki bu merkeze bağışlanan her türlü malzeme ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.


ARŞİV