Açık Havada Sinema

Alış Veriş Merkezi Tepe Nautilus, seyirciler tarafından takip edilen ve beğenilen filmleri açık hava sinemasıyla gösterime sunuyor

17 Ağustos 2018 - 08:34

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden havalarda, insanlar zaman geçirecek aktivitelere yönelmiş durumda. Tiyatro, film, müzik festivalleri, sergiler, atölyeler ve daha birçok proje gerçekleştirilen Kadıköy’de bir etkinlik de Tepe Nautilus AVM’den geldi. Misafirleri hoşnut edecek, sinemayı sevdirecek filmler hazırlayan alışveriş merkezi, havanın akşam serinliğinde, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

27 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasındaki gösterimlerde genelde komedi filmleri tercih edildi. Şimdiye kadar başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynadığı ‘Ailecek Şaşkınız’ ile Gürse Birsel’in yazdığı ve başrollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar’ın oynadığı ‘Aile Arasında’ filmleri izleyiciyle buluştu. 10 Ağustos’ta gösterimi planlanan, başrollerinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Aslı Bekiroğlu’nun oynadığı ‘Yol Arkadaşım’ filmi ise kötü hava şartları nedeniyle 30 Ağustos tarihine ertelendi. 31 Ağustos’ta ise Gupse Özay’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı “Deliha 2”  filmi seyirciyle buluşacak. Filmlerin başlama saati 21.00.


ARŞİV