Alan Kadıköy’de Fringe havası

Alan Kadıköy, sezonu 17 Eylül’de açıyor. İstanbul Fringe Festivali ile eş zamanlı açılan Alan Kadıköy’de festivalden altı gösteri yer alacak

16 Eylül 2022 - 13:59

Alan Kadıköy yeni sezonu 17 Eylül Cumartesi günü Ah! Kosmos konseriyle açıyor. İstanbul doğumlu müzisyen, prodüktör ve ses mecrasına odaklanan sanatçı Başak Günak, elektronik müzik sahnesinde Ah! Kosmos ismiyle de biliniyor. Günak, Ah! Kosmos ismi altında ürettiği besteler ve ses üzerine çalışan bir sanatçı olarak yürüttüğü ses deneylerinin yanı sıra, tiyatro, çağdaş dans, film ve görsel sanat projeleri için ses mekânları tasarlıyor ve mekâna özgü performanslar gerçekleştiriyor.

Konserin biletlerine mobilet üzerinden ulaşılabiliyor.

DÜNYADAN DANSÇILAR ALAN KADIKÖY’DE

Istanbul Fringe Festival17 - 24 Eylül tarihleri arasında, Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işleri ağırlayacak. 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Kültür AŞ’nin Şehir Sponsorluğu’nda ve Paribu’nun Resmi Sponsorluğu’nda gerçekleşecek olan festival, Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Brezilya, Fransa, Hollanda, İsrail, İtalya, Kıbrıs, Rusya, Singapur, Slovakya ve Yunanistan’dan ekipleri ağırlayacak. 

Festivalin Kadıköy ayağı ise Kadıköy Belediyesi’nin Alan Kadıköy binasında gerçekleşecek. Festival kapsamında 6 dans gösterisi Alan Kadıköy’de olacak.

Istanbul Fringe Festival 2022’nin biletlerine tiyatrolar.com.tr'den ulaşılabiliyor. 

ALAN’DA NELER VAR?

“Enactor” Dans Gösterisi / Enactor Productions – ABD – 50 dk. 

18 Eylül Pazar 20.30 

 

“Infanta” Dans Gösterisi / Ballet.Theatre – Rusya / 60 dk.

19 Eylül Pazartesi  20.30

 

“What Is Dance? Baby Don’t Hurt Me, Don’t Hurt Me, No More…” Dans Gösterisi / Ekin Tunçeli – Türkiye / 60 dk.

20 Eylül Salı 20.30

 

“No Corners” Dans Gösterisi / Decadance Co – Singapur / 50 dk.  

21 Eylül Çarşamba 20.30

“The Brazilian Body In Dance” Atölye Çalışması / Brezilya / 120 dk.

24 Eylül Cumartesi 11.00

 

“W.O.W.” Dans Gösterisi / Debris Company – Slovakya – 50 dk.

24 Eylül Cumartesi 20.30

 

 

 


ARŞİV