Alan Kadıköy'den yönetmenlere açık çağrı

Geçtiğimiz sezon kapılarını açan Alan Kadıköy, ilk prodüksiyonunu hayata geçirmek için yönetmenlere açık çağrıda bulunuyor

14 Aralık 2022 - 09:28

Geçtiğimiz sezon kapılarını açan ve tiyatro gruplarını ağırlamaya devam eden Alan Kadıköy, 2023 ilkbaharında sahnelenmek üzere ilk prodüksiyonunu yapmaya hazırlanıyor. Sahnelenecek oyun ise açık çağrı ile belirlenecek.

Tiyatro alanında üreten, yönetmenlik deneyimi olan kişiler proje dosyaları ile başvuru gerçekleştirebiliyor. İlgilenen kişilerin en geç 5 Ocak 2023’e kadar proje dosyalarını [email protected] adresine mail atmış ve ardından Koşuyolu’nda bulunan Alan Kadıköy’ün adresine projelerini kargo yoluyla iletmeleri gerekiyor.  

Sektörün seçici isimlerinin bir araya gelerek değerlendireceği, sezonun prodüksiyonu olarak seçilecek proje 15 Şubat’ta Alan Kadıköy’ün web sitesinden duyurulacak ve ardından ilkbaharda sahnelenmek üzere prodüksiyon çalışmalarına başlanacak.

Kadıköy Belediyesi’nin İstanbul’un en önemli sanat merkezlerinden biri olarak hayata geçirdiği Alan Kadıköy, tiyatro, sergi, performans ve konserlere ev sahipliği yapıyor, günün her saati kültür-sanat atmosferini katılımcılara yaşatıyor.

Başvuru yapmak için gerekenler;

-                Başvuru yapacak yönetmenin özgeçmişi

-                Projenin tanıtıldığı yönetmen dosyası

-                Projede yer alacak ekibin künyesi (oyuncular ve yaratıcı ekip)

-                Proje başvurusu yapılan oyunun metni

Adres: Muhittin Üstündağ Caddesi, Alidede Sokak 2/1, Koşuyolu, Kadıköy


ARŞİV