“Ama” Oyun Atölyesi’nde

Prömiyerini İstanbul Uluslararası Fringe Festivali'nde yapan “Ama” oyunu altı kişilik kadrosuyla, 18 Mart'ta Oyun Atölyesi'nde, 21 Mart'ta Asmalı Sahne'de izleyicilerle buluşacak

18 Mart 2022 - 11:25

Nadir Sönmez’in yönettiği oyunda Öner Erkan, Esme Madra, İlda Özgürel, Nadir Sönmez, Emrah Özdemir ve Büşra Albayrak rol alıyor.

Oyuncu Meltem bir televizyon dizisinde oynamak için deneme çekimine gider ve burada kendisini kameraya alan Zafer ile aralarında gerilimli ve erotik bir diyalog gerçekleşir. Oyun Meltem'in yer aldığı bir tiyatro gösterisinin kulisinde ve fuayesinde yaşanan sohbetlerle ilerler.
“Ama”, İstanbul'da yaşayan sanatçıların profesyonel ve özel hayatlarının kesişimine odaklanıyor ve günümüzdeki cinsel kimlik tartışmalarının mizahi bir analizini yapıyor.
2021 yılının Kasım ayında Almanya'nın Dresden kentinde gerçekleşen Fast Forward Tiyatro Festivali'ne davet edilen "Ama", genç tiyatro yönetmenlerinin oyunlarına yer veren bu festivalde canlı etkinlik programına dahil edilen dört oyundan biri oldu.

https://tiyatrolar.com.tr/tiyatro/ama

 


ARŞİV