Bağımsız müzisyenler Kadıköy sahnelerinde

İlki 2010 yılında düzenlenen ve sonraki yıllarda farklı mekanlarda devam eden Demonation Festivali, altıncısıyla 2016’nın ilk günlerinde geri dönüyor.

07 Ocak 2016 - 16:20
İlki 2010 yılında düzenlenen ve sonraki yıllarda farklı mekanlarda devam eden Demonation Festivali, altıncısıyla 2016’nın ilk günlerinde geri dönüyor. Bu sene Arkaoda, Babylon ve KargART’ta üç ayrı güne yayılarak gerçekleşecek olan festivalde, yerli bağımsız müzik sahnesinden 14 grup / müzisyen sahne alacak. Bant Mag.’ın bağımsız müzik sahnesinden isimleri biraraya getirdiği festivali Demonation, 8-9-10 Ocak’ta gerçekleştirilecek. Bu kez bir farklılık olarak üç gün üç farklı mekanda yapılacak olan festivalin ilk gecesi Arkaoda’da elektronik müzik prodüktörleri ve hip hop sanatçılarının yer aldığı bir programa ev sahipliği yapıyor. İkinci gün Babylon’a taşınacak olan festival, yerli sahnenin canlı performanslarıyla dikkat çeken isimlerini ağırlayacak.
Festivalin son günü olan 10 Ocak Pazar günüyse, önce Bant Mag. Mekan’da 2010’dan 2016’ya Demonation Albüm Kapakları sergisinin açılışıyla başlayıp KargART’ta ağırlıklı olarak dingin parçalarıyla tanınan bağımsız müzisyen ve grupların performanslarıyla devam edecek.
Arkaoda’daki programa giriş ücretsiz, diğer mekanları için de kapıda bilet satışı olacak.

ARŞİV