Bakkal’da hayal sergisi!

Yeldeğirmeni’nin sanat ve etkinlik alanı Tasarım Bakkalı/Tab Galeri, “Paranın Satın Alabildiği Hayaller” sergisine ev sahipliği yapıyor.

15 Mayıs 2019 - 13:27

“Kendi içine bakabiliyorsan, herkesin içini görebilirsin” sloganını taşıyan bu performans serisi, farklı disiplinlerden 12 sanatçının katılımı ile Mayıs ayı boyunca Tab Galeri’de olacak. Çıkış noktası 1947 yapımı deneysel dada filmi “Paranın Satın Alabildiği Hayaller” olan ve filmle aynı ismi taşıyan proje dahilinde sanatçılar kendilerini yalnızca özgün düşünme biçimleri aracılığıyla temsil edecek ve her katılımcı ile yarım saat süreyle baş başa görüşecekler. Seçtikleri sanatçı ile konuşmak ve o sanatçının kendileri için kuracağı hayali dinlemek isteyen herkes bu deneyimin parçası olmaya davetli!

Buğra Erol tarafından hazırlanan projeye sanatçılar Ahmet Duru, Ali İbrahim Öcal, Alkım Seven, Buğra Erol, Deniz İkizler, Ece Eldek, Günnur Özsoy, Hakan Özer, Mustafa Horasan, Turan Aksoy, Orhan Cem Çetin ve Özlem Ünlü katılıyor.

4 Mayıs’ta film gösterimi ile başlayan proje/sergi, 31 Mayıs’a dek sürecek. Katılmak isteyenler  randevuyu etkinlik sayfası üzerinden, [email protected]'ye mail atarak veya https://calendly.com/bugraerol/hayaller üzerinden alabilir. Bütün etkinlikler ücretsiz.

(Uzunhafız sokak 101/A Yeldeğirmeni)


ARŞİV